Walleye aluat
Batter-Up Walleye ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aluat. Această rețetă face 4 porții cu 281 de calorii, 24 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 2,21 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. Mergeți la magazin și cumpărați lapte, piper, fileuri de walleye și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52%. Rețete similare includ Walleye la cuptor, Walleye umplut și Walleye Delight.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, amestecați primele șase ingrediente.
Puneți laptele într-un bol separat, puțin adânc. Într-o tigaie electrică, încălziți 1/4 inch de ulei la 375°.
În loturi, scufundați peștele în lapte, apoi acoperiți cu amestecul de copt; prăjiți 5 minute pe fiecare parte sau până când devine maro auriu și peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Serviți imediat cu felii de lămâie.