Asparagus Vinaigrette necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,31 USD pe porție. Acest fel de mâncare are 92 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sparanghel, ardei gras, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Asparagus' n ' Vinaigrette, Sparanghel în Vinaigrette, și Vinetă De Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Așezați ouăle într-o cratiță și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Cojiți o dată rece și tăiați-o în felii; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați sparanghelul, recuperați-vă și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
În timp ce sparanghelul se aburește, bateți împreună oțetul, muștarul, sarea, piperul, ardeiul gras verde, gustul, pătrunjelul și arpagicul într-un bol mare de amestecare. Turnați încet uleiul de măsline în timp ce bateți rapid pentru a crea un pansament. Aruncați sparanghelul fierbinte, aburit în pansament, apoi puneți-l în frigider timp de cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Pentru a servi, împărțiți verdele copilului pe plăci individuale. Împărțiți sulițele de sparanghel printre salate, apoi garnisiți cu felii de ridiche, felii de ou și roșii sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)