Verdeață Sudică
Verdele de Colard sudic este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cârligul de șuncă, verdeața, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață Sudică, și Verdeață Sudică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În oală de 10 litri sau cuptor olandez, încălziți bulionul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și cârligul de șuncă.
Se încălzește până la fierbere.
Adăugați cu grijă verdeață, câte o pungă pe rând. Odată ce verdele s-a ofilit, amestecați sare, piper și oțet.
Capac; gatiti 1 ora 30 minute pana la 2 ore sau pana cand verdele ajunge la sensibilitatea dorita.
Scoateți cârligul de șuncă.
Scoateți șunca din os; aruncați osul. Tăiați șunca; reveniți la oală și amestecați.