Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza umplută. Această rețetă face 6 porții cu 918 calorii, 45g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 73 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, frunze de cimbru, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute, Varză Întreagă Umplută, și Varză Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sos, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare, adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic timp de 8 minute, până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați roșiile, oțetul, zahărul brun, stafidele, sarea și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe neacoperit timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Tomate
Stafide
Oțet
Piper
Sare
4
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Îndepărtați întregul miez de varză cu un cuțit de decojit. Scufundați capul de varză în apă clocotită timp de câteva minute, îndepărtând fiecare frunză cu clești imediat ce este flexibilă. Puneți frunzele deoparte. În funcție de dimensiunea fiecărei frunze, veți avea nevoie de cel puțin 14 frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Clește
6
Pentru umplutură, într-un castron mare, combinați mandrina măcinată, ouăle, ceapa, pesmetul, orezul, cimbrul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chuck La Sol
Pesmet
Piper
Ceapă
Cimbru
Ouă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați 1 cană de sos în amestecul de carne și amestecați ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Pentru asamblare, Așezați 1 cană de sos în fundul unui cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
10
Îndepărtați Coasta triunghiulară tare de la baza fiecărei frunze de varză cu un cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
11
Așezați 1/3 până la 1/2 cană de umplutură într-o formă ovală lângă marginea coastei fiecărei frunze și rotiți-vă spre marginea exterioară, învelind părțile laterale în timp ce vă rostogoliți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
12
Așezați jumătate din rulourile de varză, coaseți părțile în jos, peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Rola
Sos
13
Adăugați mai mult sos și mai multe rulouri de varză alternativ până când ați așezat toate rulourile de varză în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Rola
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se toarnă sosul rămas peste rulourile de varză. Acoperiți vasul bine cu capacul și coaceți timp de 1 oră sau până când carnea este gătită și orezul este fraged.