Varză murată de pui la cuptor
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute de petrecut în bucătărie, Varza murată de pui cu cartofi poate fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Pentru 1,65 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 297 de calorii , 20 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână varză murată, pui, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 49% . Rețete similare includ prăjitură cu ciocolată și varză murată , knockwurst cu varză murată și cartofi cu varză murată și șuncă afumată crocantă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Încinge usturoiul și untul într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti si amestecati pana se inmoaie usturoiul, aproximativ 2 minute. Rezervaţie.
Turnați varza murată în fundul unui vas de copt de 9x13 inci; acoperiți cu bucățile de pui. Presarati cartofi in jurul puiului si stropiti cu usturoiul fiert. Peste puiul se pune niște varză murată. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul este fiert și foarte fraged, aproximativ 1 1/2 oră.