Varză de Bruxelles caramelizată cu fistic

Varză de Bruxelles caramelizată cu fistic
Varza de Bruxelles caramelizată cu fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 181 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de varză de Bruxelles, sare și piper, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză De Bruxelles Sotată Cu Lămâie Și Fistic, Varză de Bruxelles sotată cu lămâie și fistic, și Varză De Bruxelles Sotată Cu Fistic Și Lămâi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și 3 linguri de oțet și gătiți la foc moderat până când încep să se rumenească, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Între timp, aburiți varza de Bruxelles până când este crocantă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4
Adăugați varza de Bruxelles la ceapă. Se amestecă zahărul și restul de 3 linguri de oțet și se fierbe la foc moderat, aruncând, până când varza de Bruxelles este fragedă și ușor caramelizată, 8 până la 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Se transferă într-un castron, se ornează cu fisticul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista