Varză asiatică prăjită cu porc
Dacă aveți aproximativ 25 de minute la dispoziție în bucătărie, wok-ul asiatic cu varză și porc ar putea fi o rețetă grozavă , fără gluten și fără lactate . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 554 de calorii . Pentru 1,62 USD per porție , primiți un fel principal pentru 4 persoane. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de varză, sos de soia, ulei vegetal și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă la un preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor asiatice. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este super. Încercați wok-ul asiatic cu creveți , wok-ul asiatic cu legume tocate și wok-ul cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă sau într-un wok, căliți varza în 1 linguriță de ulei timp de 1-2 minute sau până devine crocantă și fragedă.
Adăugați morcovii; sotați încă 3-4 minute sau până când morcovii sunt crocanți și fragezi.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, prăjiți carnea de porc în uleiul rămas timp de 2 minute.
Adăugați ghimbirul și sotați timp de 2 minute sau până când carnea de porc se rumenește ușor. Adăugați 3/4 cană de supă și sos de soia. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 3 minute sau până când sucul cărnii devine limpede.
Combinați amidonul de porumb și supa rămasă până se omogenizează. Treptat, amestecați în tigaie. Adăugați amestecul de varză. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2-3 minute sau până se îngroașă.
Se servește cu orez, dacă se dorește.