Varză Înecată: Verza Affogata
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și hor d ' oeuvre primordial? Varză înecată: Verzan Affogata ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 1,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, vin alb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Fattisu di Verza: produse de patiserie rustice cu varză, Verza stufata (varză Savoy fiartă), și Tortan Ahogada (Sandwich Cu Carne De Vită Înecată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pancetta sau slănina, ceapa, rozmarinul și usturoiul și amestecați bine cu o lingură sau cu mâna pentru a combina. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați amestecul cu uleiul și gătiți la foc mic timp de 10 minute.
Adăugați varza și amestecați-o pentru a acoperi cu amestecul. Se condimentează cu sare și piper după gust și se toarnă vinul. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.