Vafe belgiene cu cremă de fructe de pădure
Vafele belgiene cu cremă de fructe de pădure ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 159 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ouă, amestecați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe Belgiene Cu Lămâie Cu Sirop De Fructe De Pădure, Vafe belgiene de afine cu frisca, și Vafe Belgiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți căpșunile și afinele.
Încălziți fierul de vafe Belgian sau obișnuit (fierul de vafe fără un strat antiaderent poate fi necesar să fie periat cu ulei vegetal sau pulverizat cu spray de gătit înainte de a adăuga aluat pentru fiecare vafe.)
Într-un castron mic, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 3 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie. Bateți în lapte. Bateți zahărul Bisquick și granulat la viteză mică până se omogenizează. Îndoiți ușor în ulei.
Se toarnă aluatul pe fierul de vafe fierbinte. (Verificați instrucțiunile producătorului pentru cantitatea recomandată de aluat.) Închideți capacul fierului de vafe.
Coaceți aproximativ 5 minute sau până când aburul se oprește. Îndepărtați cu grijă vafele. Completați fiecare vafe cu cremă de fructe de pădure și fructe de pădure suplimentare.