Usturoi Parmezan Pui

Usturoi Parmezan Pui
Usturoiul Parmezan de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 431 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui De Parmezan Cu Usturoi La Cuptor, Pui cu usturoi și parmezan Polenta, și Parmezan Ușor-Pui De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un vas sau castron superficial, combinați firimiturile de pâine, brânza, ceapa și pudra de muștar; deoparte. Topiți untul într-o cratiță mică; adăugați usturoiul și sosul Worcestershire și sotati usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți din căldură.
4
Înmuiați pieptul de pui în amestecul de unt de usturoi, apoi rulați în pesmet și amestec de brânză, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Puneți puiul acoperit în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Stropiți cu orice amestec de unt de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista