Usturoi Parmezan Pui
Usturoiul Parmezan de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 431 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui De Parmezan Cu Usturoi La Cuptor, Pui cu usturoi și parmezan Polenta, și Parmezan Ușor-Pui De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un vas sau castron superficial, combinați firimiturile de pâine, brânza, ceapa și pudra de muștar; deoparte. Topiți untul într-o cratiță mică; adăugați usturoiul și sosul Worcestershire și sotati usturoiul până se înmoaie.
Înmuiați pieptul de pui în amestecul de unt de usturoi, apoi rulați în pesmet și amestec de brânză, acoperind bine.
Puneți puiul acoperit în vasul de copt pregătit.
Stropiți cu orice amestec de unt de usturoi rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.