Amestecul de fasole verde cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 61 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Taste Of Home necesită țelină, fasole verde, ardei gras și sare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Amestec De Fasole Verde, Amestec Colorat De Fasole Verde, și Potpuriu De Fasole Verde De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-un coș cu aburi; puneți într-un cuptor olandez peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Cuptor Olandez
2
Între timp, într-o tigaie mare, călește ardeiul roșu, ceapa și țelina în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați fasolea, sarea și piperul; aruncați pentru a acoperi.