Unt De Mere Peste Noapte
Untul de mere peste noapte este un fără gluten, fără lactate și vegetarian condiment. Această rețetă face 16 porții cu 147 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de miere, Buzdugan măcinat, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere Unt De Arahide Overnight Ovăz, Pâine prăjită franceză cu unt de mere cu sos de scufundare cu brânză cremă de unt de mere # AppleButterSpin, și Plăcintă Cu Mere Ovăz Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un aragaz electric lent de 5 litri. Acoperiți și gătiți la 10 ore mici sau până când merele sunt foarte fragede.
Așezați o sită mare cu ochiuri fine peste un castron; lingurați o treime din amestecul de mere în sită. Apăsați amestecul prin sită folosind partea din spate a unei linguri sau a unei linguri. Aruncați pulpa. Repetați procedura cu amestecul de mere rămas. Întoarceți amestecul de mere la aragazul lent. Gatiti, neacoperit, la maxim 1 1/2 ore sau pana cand amestecul este gros, amestecand ocazional. Lingură într-un castron; acoperiți și răciți până la o săptămână.
Combinați toate ingredientele într-un cuptor olandez. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 1 oră sau până când merele sunt foarte fragede, amestecând ocazional. Se strecoara printr-o sită ca reteta instruiește în amestec pas reveni la tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc mediu-mic 15 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.