Umplutură Vegetariană

Umplutură Vegetariană
Umplutura vegetariană este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez, pâine veche de o zi, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Umplutură vegetariană cu ciuperci și castane, Squash cu cârnați vegetarieni și umplutură de orez, și Umplutura de pâine de porumb a Palatului argintiu cu mere, vegetariană.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună pâinea, crema de supă de ciuperci, bulionul de legume, apa, condimentele de pasăre și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Adăugați oricare sau toate ingredientele opționale după cum doriți. Va fi lipicios. Se modelează într-o pâine și se înfășoară în folie (antiaderentă, pulverizată) pentru a se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți aproximativ o oră la 350 grade F (175 grade C). Puteți să-l feliați ca o pâine de carne și să serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista