Turnuri De Legume La Grătar
Turnurile de legume la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 162 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Turnuri de legume la grătar cu Mozzarella, Strawberry Towers, și Banana-Maple Towers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Folosind o perie de patiserie, periați pâinea pe ambele părți cu 1/3 cană de ulei. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 1 3/4 inci, tăiați 4 cercuri din fiecare felie de pâine. Grătați rundele de pâine până la prăjit, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Aruncați rundele de vinete cu restul de 1 lingură de ulei și condimentați cu sarea. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră și coaja de lămâie până se omogenizează.
Întindeți aproximativ 3/4 linguriță de amestec pe 8 runde de pâine la grătar.
Așezați o rundă de vinete pe fiecare și deasupra cu o roșie uscată la soare. Repetați straturile și acoperiți cu feliile de pâine rămase. Apăsați ușor straturile împreună. Asigurați-vă cu scobitori și serviți.