Turcia cu umplutură de cârnați

Turcia cu umplutură de cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 921 calorii, 101G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, granule de bouillon de pui, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Turcia cu umplutură de cârnați, Turcia cu umplutură de cârnați, și Cârnați de curcan și umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Chiar înainte de coacere, umpleți ușor curcanul.
Așezați umplutura rămasă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt; la frigider. Deschideri de frigarui de curcan; legați copanele împreună.
Așezați pe un raft într-o tigaie.
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 2-3/4 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de minute pentru curcan și 165 de minute pentru umplutură.
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 45-50 de minute sau până când este încălzită.
Când curcanul începe să se rumenească, ungeți cu picături; acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede. Acoperiți curcanul și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura.
Pentru sos, dizolvați bulionul în apă; pus deoparte.
Transferați curcanul pe platoul cald.
Se toarnă 1/4 cană de picături de tigaie într-o cratiță; se amestecă în făină până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu curcan și umplutură.