Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)

Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă face 12 porții cu 752 calorii, 13g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America de Sud. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, smântână grea, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort De Ciocolată Tres Leches pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți părțile laterale și fundul tăvilor de tort de 2 (9 inci) cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați 2 runde de hârtie pergament și așezați-le în fundul tigăilor. Ungeți vârfurile pergamentului și pudrați tigăile cu făină, atingând excesul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
Puneți apa într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc, se adaugă cafeaua instant și se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
5
Așezați pudra de cacao într-un vas mediu rezistent la căldură și amestecați cafeaua fierbinte până când nu există cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați să se răcească ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.Cerneti faina masurata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1/2 lingurita de sare si 1/2 cana plus 2 linguri de zahar intr-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați gălbenușurile de ou, uleiul și vanilia într-un castron mare separat și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se toarnă amestecul de cacao răcit în amestecul de ouă și se bate ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de făină și se bate până când aluatul este neted; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Așezați albușurile, vârful de sare rămas și crema de tartru în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză medie-mare până când albușurile încep să devină albe și spumoase, aproximativ 1 până la 2 minute. Adăugați încet restul de 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, aproximativ 1 minut. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide și lucioase, încă aproximativ 2 minute.Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați aproximativ o treime din albușurile de ou în aluat pentru a ușura amestecul. În două adăugiri, pliați ușor albușurile rămase, asigurându-vă că nu rămân dungi albe, dar având grijă să nu dezumflați albușurile. Împărțiți în mod egal aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați ciocolata într-un castron mare, rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți-o doar la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă jumătate și jumătate peste ciocolată și se lasă să stea până când ciocolata s-a înmuiat, aproximativ 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Așezați crema în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici și bateți până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul pudră și vanilia și continuați să bateți până se îngroașă și smooth.To asamblați tortul, Așezați 1 din prăjituri pe un platou de servire. Folosind o spatulă offset sau un cuțit lung și subțire, întindeți aproximativ o treime din umplutură uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați al doilea tort deasupra și întindeți uniform umplutura rămasă peste partea superioară și laturile întregului tort. Se da la frigider cel putin 15 minute pentru a lasa frisca sa se fixeze.Chiar înainte de servire, garnisiți tortul: țineți bucata de ciocolată cu un prosop de hârtie într-o mână și folosiți un cojitor de legume pentru a rade ciocolata pe toată partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista