Tostadas de pui și fasole neagră

Tostadas de pui și fasole neagră
Tostadas de pui și fasole neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 525 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de kit de cină enchilada, roșii, fasole condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tostadas de pui și fasole neagră, Tostadas de fasole neagră și pui, și Tostadas de fasole de pui și negru.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați tortilla (din setul de cină) pe o foaie mare de prăjituri. Pulverizați ambele părți ale tortilelor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți 5 până la 6 minute, rotind o dată, până se rumenesc ușor în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați puiul și fasolea neagră. Se amestecă amestecul de condimente și două treimi din sosul enchilada (din trusa de cină). Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Pe fiecare tortilla, întindeți 1/3 cană amestec de pui; se acoperă cu o lingură redusă de sos enchilada rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu brânză și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Se ornează cu frunze proaspete de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista