Tortul cu mere de Paște al lui Becka
Tortul cu mere de Paște al lui Becka este un fără lactate desert. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de amidon de cartofi, masă de tort matzo, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Paște Cu Mere, Tort De Mere De Paște Pareve, și Tort De Mere Și Migdale Pentru Paște Și Orice Altă Dată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci și praf cu masă de tort matzo. Aruncați mărul cu scorțișoară și 4 linguri de zahăr într-un castron mediu. Pune deoparte.
Bateți ouăle într-un castron mare la viteză medie-mare cu un mixer electric.
Adăugați restul de 2 căni de zahăr și bateți 10 minute sau până când sunt palide și foarte groase. Se amestecă uleiul și 1/4 cană de apă.
Adăugați 2 căni de masă de tort matzo și amidon de cartofi treptat și bateți pentru a combina.
Se toarnă jumătate din aluat în vasul pregătit. Se acoperă uniform cu amestecul de mere și se adaugă aluatul rămas, răspândind ușor și netezind blatul.
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească în vas pe grătar.
Se servește cald sau la temperatura camerei.