Tort vulcan
Reteta tort vulcan se poate face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Pentru $2.64 pe portie, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 719 calorii. 271 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciocolată, gem de caise cernut, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tortul vulcanului Paulei, Tort De Ziua Vulcanului, și Surpriza vulcanului cu tort de muselină cu lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Ungeți și linia de bază o formă rotundă de tort de 18 cm, un bol rezistent la cuptor de 800900 ml (Pyrex) și un bol rezistent la cuptor de 1,2 litri.
Puneți untul, 300g de zahăr, ouăle, făina și laptele într-un castron mare și bateți bine până când sunt ușoare și cremoase.
Întindeți puțin sub jumătate din amestec în forma de tort.
Luați puțin sub jumătate din amestecul rămas și puneți-l într-un castron și colorați roșu intens cu colorarea alimentelor. Puneți 34 de linguri mici de amestec de tort roșu pe amestecul din forma de tort. Folosind mânerul unei lingurițe trageți amestecul roșu pentru a da un efect marmorat.
Folosind amestecul de tort simplu și roșu rămas, așezați linguri într-un mod aleatoriu în cele două boluri pregătite. Folosiți din nou mânerul de linguriță pentru a da un efect marmorat.
Coaceți la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pentru vasul mic, aproximativ 35 de minute pentru mediu și 5060 de minute pentru forma de tort. Amestecul este gătit când este ferm la atingere și când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Când prăjiturile sunt reci, tăiați orice vârfuri care s-au format.
Așezați tortul rotund pe o placă mare de tort.
Tăiați trei forme mici în v pe marginea tortului, pentru a face o formă neuniformă pentru baza vulcanului.
Întindeți puțină glazură de caise pe tot tortul și așezați deasupra tortul cu castron mai mare, cu partea rotunjită în sus.
Ungeți cu glazură de caise și așezați tortul rămas, cu partea rotunjită în sus, deasupra.
Tăiați un mic gol în partea de sus a acestui tort (pentru a reprezenta gura vulcanului) și apoi periați tortul cu glazură de caise.
Întindeți marțipanul într-un cerc mare pentru a acoperi tortul. Poate fi o formă destul de aspră. Ridicați-l pe tort și drapați într-un mod aleatoriu în colțuri și crăpături pentru a face o formă de vulcan.
Topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde sau într-un castron peste o tigaie cu apă fierbinte. Folosind o perie de patiserie, vopsiți vulcanul cu ciocolată. Atașați bucăți de ciocolată, popcorn etc. cu ciocolată topită.
Stropiți orice ciocolată rămasă peste vulcan într-un mod aleatoriu.
Pentru a face lava, puneți restul de 50g zahăr într-o tigaie mică antiaderentă.
Se încălzește ușor fără a amesteca până când zahărul s-a topit, dar este încă limpede. Ungeți ușor o foaie de copt metalică. Când zahărul devine doar maro deschis la margine, scoateți-l de pe foc și amestecați cu grijă puțină pastă roșie colorant alimentar. Folosind o linguriță, stropiți forme de lavă pe tava pregătită. Se lasă să se răcească complet.
Când este rece, ridicați cu atenție formele de lavă și așezați-le în vârful vulcanului. Pentru un efect suplimentar, utilizați lumânări de ziua de naștere, scântei de tort sau fântâni de tort.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "