Tort Sherry Bundt
Tortul Sherry Bundt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Rețete similare sunt Tort Sherry Bundt, Tort Toll House (tort strat sau tort Bundt-Tu alegi), și Tort De Fructe Cu Sherry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie de tort Bundt de 10 inch. Într-un castron mic, amestecați scorțișoară, zahăr și cacao. "Făinați" părțile laterale și fundul tigaiei cu amestecul, atingeți excesul înapoi în amestecul de scorțișoară.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, uleiul, sherry, nucșoara și amestecul de budincă. Bateți până se omogenizează bine.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia Bundt, se presară cu jumătate din zahărul de scorțișoară, se acoperă cu aluatul rămas și, în cele din urmă, se acoperă cu amestecul de scorțișoară rămas.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă.