Tortul Robert Redford necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 328 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 59 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr de cofetari, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Mai Bine Decât Robert Redford, Robert Redford, și Robert Redford Desert {Felul Meu}.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați untul, făina și nucile tocate. Apăsați în tigaie 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mediu, combina crema de brânză moale și zahăr cofetari, bate pana se omogenizeaza, apoi răspândit peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mare, combinați amestecul de budincă cu 3 căni de lapte. Bateți până se omogenizează și întindeți peste stratul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Întindeți toppingul biciuit peste stratul de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se presară cu nuci. La frigider până este gata de servit.