Tort De Tei Tropical
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de tei Tropical. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 47 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, suc de portocale, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Smoothie De Tei Tropical, Pui De Tei Tropical, și Bare De Tei Cu Cheie Tropicală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și gelatina cu aromă de var. combinați ouăle, uleiul și sucul de portocale într-un blender și amestecați cel puțin 5 minute. Adăugați treptat ingredientele amestecate în amestecul uscat. bateți timp de 5 minute folosind un mixer electric.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă iese curată. Când tortul iese din cuptor, înțepați găuri peste tot folosind o furculiță.
Pentru a face glazura, combinați sucul de lămâie și zahărul de cofetărie într-un castron mic. bateți până se omogenizează.
Se toarnă peste tortul fierbinte, acesta se va înmuia în tort.