Tort de rubarbă III
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu rubarbă III ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 184 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Tortul cu rubarbă al lui Oma, și Tort De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Într-un castron mic, amestecați rubarba tocată cu 1/2 cană de zahăr; pus deoparte. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara si nucsoara. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană de unt și 1 1/2 cană de zahăr până când este ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți amestecul de făină alternativ cu Zara. Îndoiți amestecul de rubarbă. Se amestecă nuca de cocos și migdalele tocate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Pentru a face topping streusel: într-un castron mic, combinați 4 linguri de făină și 4 linguri de zahăr brun.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Se presară deasupra tortului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.