Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos prăjit de Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și cremă de nucă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1241 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, smântâna grea, fasolea de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de nucă de cocos prăjită cu umplutură de nucă de cocos și cremă de unt, Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți nuca de cocos uniform pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc ușor, amestecând o dată, 8 până la 10 minute. Opriți cuptorul și lăsați nuca de cocos să stea la cuptor până când este foarte uscată și crocantă, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Aduceți apă și zahăr la fierbere. Se amestecă nuca de cocos, se scoate de pe foc și se lasă să stea cel puțin 30 de minute și până la 4 ore. Se strecoară lichidul într-o cratiță curată, se aduce la fierbere și se lasă să gătească până când amestecul este ușor redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Lasă să se răcească.
6
Combinați laptele și fasolea de vanilie și semințele într-o cratiță medie nereactivă și aduceți la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Bateți gălbenușurile, zahărul și amidonul de porumb într-un castron mare. Bateți încet laptele cald în amestecul de ouă, apoi readuceți amestecul în oală la foc mediu și aduceți la fierbere, amestecând constant, până se îngroașă. Răzuiește amestecul într-un bol și amestecă extractul de rom și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Combinați crema și smântâna într-un bol și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Bateți untul și zahărul într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
11
Adăugați crema de nucă de cocos și sarea și bateți până se combină și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și funduri de linie cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Bateți împreună laptele, albușurile de ou, semințele de fasole de vanilie și extractul de vanilie într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
În vasul unui mixer prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei, amestecați împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea. Cu mixer rulează la viteză mică, se adaugă untul, o bucată la un moment dat și să continue bate până când amestecul seamănă firimituri umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați toate, cu excepția a 1/2 cană de amestec de lapte, la firimituri și bateți la viteză medie până când amestecul este palid și pufos, aproximativ 1 1/2 minute. Cu mixerul la viteză mică, adăugați 1/2 cană rămasă din amestecul de lapte, creșteți viteza la mediu și bateți încă 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului și amestecați timp de 20 de secunde mai mult. Împărțiți aluatul uniform între tigaia pentru prăjituri și neteziți blaturile folosind o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
16
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, 22 până la 24 de minute. Se răcește în tigaie pe raft de copt timp de 10 minute. Rulați un cuțit mic în jurul părții laterale a tigaiei și răsturnați prăjiturile pe raftul de copt, îndepărtând hârtia pergament și lăsați să se răcească complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
17
Folosind un cuțit lung zimțat, feliați fiecare tort orizontal în 2 straturi. Rezervați 1 din straturile cu fund plat pentru partea superioară a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
18
Așezați un alt strat pe o tăietură rotundă de carton în sus și periați cu o parte din siropul simplu de nucă de cocos. Lingurați 1/3 din umplutura de nucă de cocos pe tort și folosind o mică spatulă metalică offset, întindeți-o într-un strat uniform, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginii tortului. Repetați cu încă 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
19
Ungeți partea tăiată a stratului de tort rezervat cu siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
20
Așezați stratul tăiat cu fața în jos deasupra tortului.
21
Înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului cu crema de unt. Bateți nuca de cocos pe părțile laterale ale tortului și presărați nuca de cocos rămasă deasupra tortului.