Tort De Mango Cu Susul În Jos
Mango cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți zahăr brun, unt, tort și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Mango Cu Susul În Jos, Tort De Mango Cu Susul În Jos, și Ananas-mango tort cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie de 10 pe 10 inci. Într-un castron mare de amestecare, combinați amestecul de tort, ouăle și uleiul, împreună cu cantitatea de apă solicitată de instrucțiunile pachetului. Bateți până se combină bine.
Se toarnă untul în fundul tigaiei pregătite și se presară uniform cu zahărul.
Întindeți mango-urile uniform peste zahăr, apoi turnați aluatul peste Mango.
Se introduce în cuptor și se coace până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească 15 minute. Desfaceți pe un vas de servire cu o buză (pentru a conține sucurile).