Tortul de ciocolată neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 268 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Un bol tort de ciocolată cu ceai negru cu glazură caldă de ciocolată, Tort De Ciocolată Neagră, și Rețetă De Tort De Ciocolată Cu Pisică Neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, zaharul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, cacao si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Topiți scurtarea în apa clocotită, apoi amestecați în amestecul de făină până se omogenizează. Bateți ouăle, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.