Tort De Cafea Cu Scorțișoară Swirl Bundt
Cinnamon Swirl Bundt Coffee Cake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Această rețetă servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 360 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți nuci, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Scorțișoară Swirl Bundt Tort, Scorțișoară Swirl Dovlecel Bundt Tort, și Scorțișoară Swirl Unt Maro Banana Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți o tigaie bundt de 10 inci.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouă pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Se toarnă amestecul de făină în aluat alternativ cu smântâna, amestecând până se încorporează. Îndoiți nucile, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr alb cu scorțișoara.
Presărați zahăr de scorțișoară peste aluatul din tigaie. Aruncați aluatul de tort rămas în linguri cu vârf peste umplutură, acoperindu-l cât mai bine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 minute. Reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți încă 40 de minute sau până când un tester iese curat.