Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Smântână

Tort de cafea cu rubarbă cu smântână ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. 143 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Smântână, Rubarbă - tort de gustare cu smântână cu Streusel de nucă, și Tort De Cafea Cu Smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un castron. Bateți untul și zahărul brun cu un mixer electric într-un castron mare separat până se omogenizează și amestecați smântâna, oul și extractul de vanilie, amestecând bine. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de smântână doar până se încorporează; se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Întindeți rubarba peste aluat.
Amestecați zahărul alb cu scorțișoara într-un castron mic și presărați zahărul de scorțișoară peste rubarbă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute.