Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Smântână

Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Smântână
Tort de cafea cu rubarbă cu smântână ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 207 calorii. 143 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Rubarbă Cu Smântână, Rubarbă - tort de gustare cu smântână cu Streusel de nucă, și Tort De Cafea Cu Smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt într-un castron. Bateți untul și zahărul brun cu un mixer electric într-un castron mare separat până se omogenizează și amestecați smântâna, oul și extractul de vanilie, amestecând bine. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de smântână doar până se încorporează; se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
3
Întindeți rubarba peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Amestecați zahărul alb cu scorțișoara într-un castron mic și presărați zahărul de scorțișoară peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista