Caramel pere și afine budinca tort este un vegetarian desert. O porție conține 297 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Un amestec de lapte, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de budincă cu pere de Caramel și afine, Budinca De Pere Caramel, și Caramel și budincă de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți inserția de gătit a unui 5-la 6-qt. aragaz lent* peste tot cu spray de ulei de gătit. Răspândiți uniform caramelul pe fund, apoi deasupra cu un strat uniform de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Jumătăți De Pere în Sirop
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Se presară cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3
Bateți împreună făina, zahărul, sarea, praful de copt, laptele și untul într-un bol mediu, până când sunt în mare parte netede, rămânând doar bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Se toarnă peste fructe și se întinde cu o spatulă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Acoperiți și gătiți până când o scobitoare introdusă în porțiunea de tort iese curată, aproximativ 1 oră și 20 de minute la înălțime sau 2 1/4 ore la scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6
Scoateți bazinul din aragazul lent și lăsați tortul de budincă să se răcească 5 minute. Lingura pe plăci, partea de pere în sus, și dollop cu crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
7
*Puteți utiliza un 4-qt. Slow-aragaz, dar poate fi necesar pentru a crește timpul de gătire.