Tort De Banane-Morcov Peste Noapte
Tortul de banane-morcov peste noapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 20 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Ovaz Peste Noapte, Tort De Morcovi Ovaz Peste Noapte, și Tort De Morcovi Ovaz Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 1/2 căni de pepene galben și apă într-un blender și procesați până se omogenizează.
Combinați pepenele piure, amestecul de tort, ouăle și uleiul într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mică 30 de secunde; bateți la viteză medie 2 minute.
Turnați aluatul într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Top aluat cu restul de 1 1/2 cani pepene galben, apăsând ușor pepene galben în aluat.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți tortul complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Așezați felii de banane deasupra tortului. Se acoperă cu glazură pufoasă de brânză și se presară cu nucșoară. Acoperiți și răciți 8 ore.