Tort Cu Strat De Pralină De Ciocolată
Tortul cu strat de pralină de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Toțiretetele au 51 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Pralină De Ciocolată, Tort Cu Strat De Pralină De Ciocolată, și Tort Cu Strat De Ciocolată-Pralină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Într-o cratiță, combinați untul sau margarina, 1/4 c frișcă și zahăr brun. Gatiti la foc mic pana cand untul este doar topit, amestecand ocazional.
Se toarnă în două tigăi rotunde de tort de 8 sau 9 inci.
Se presară uniform cu pecanele tocate.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle la viteză mică până când sunt umezite. Bateți 2 minute la cea mai mare viteză. Puneți cu grijă aluatul peste amestecul de pecan.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 35 până la 45 de minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins în centru. Se răcește 5 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet.
Într-un castron mic, bateți cele 1 3/4 căni de frișcă până se formează vârfuri moi. Amestecați în zahărul cofetarilor și extractul de vanilie. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Pentru a asambla tortul, așezați un strat pe o farfurie de servire, cu pralina în sus.
Se întinde cu jumătate din frisca. Sus cu al doilea strat. Înghețați cu frisca rămasă.. A se păstra la frigider.