Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de Hanukkah cu ciocolată dublă. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 747 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei vegetal, praf de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată Neagră Adâncă, Tort adânc în strat de ciocolată cu cremă de unt de mentă Marshmallow, și Tort Cu Strat Dublu De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Tigăile de ulei și fundul liniei cu runde de pergament, apoi părțile de praf numai cu pudră de cacao, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Bateți împreună apă, lapte de cocos, 3/4 cană ulei, ouă și vanilie într-un castron până se omogenizează bine și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lapte Rece, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Cernem împreună făina, zahărul, 3/4 cană pudră de cacao, praful de copt și sifonul și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Hârtie De Orez
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ingrediente umede în amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți până când un tester iese curat și straturile încep să se îndepărteze de partea tigăilor, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Răciți straturile de tort în tigăi pe un suport 30 de minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigăilor și răsturnați prăjiturile pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Scoateți pergamentul și răciți complet.
1
Combinați laptele de cocos, chipsurile de ciocolată și pudra de espresso într-un castron rezistent la căldură. Puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și încălziți, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Espresso Instant
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți vasul din tigaie și amestecați siropul de porumb și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Lapte Rece, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se răcește glazura, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor și se întinde, aproximativ 2 ore. (Pentru a răci rapid, puneți vasul în congelator și amestecați ocazional până când amestecul de ciocolată este îngroșat și răspândit, 20 până la 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Întindeți glazura Generos între straturile de tort și deasupra și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
* Dacă doriți să păstrați tortul complet fără lactate, utilizați chipsuri de ciocolată etichetate fără lactate, cum ar fi Chocolate Dream sau Sunspire. Le puteți găsi în magazinele de alimente naturale și în secțiunea de alimente sănătoase a unor supermarketuri; Trader Joe ' s vinde, de asemenea, propria marcă de chipsuri de ciocolată fără lactate.•Dacă din întâmplare glazura de ciocolată se răcește prea mult timp și devine prea groasă pentru a lucra, topiți-o din nou peste o tigaie cu apă care abia fierbe, apoi răciți mai puțin timp.* Straturile de tort se îmbunătățesc în aromă dacă sunt făcute înainte. Păstrați răcit între straturi de pergament și înfășurat strâns în folie de plastic, 1 zi sau congelați 1 săptămână. Înghețați în timp ce straturile sunt încă reci sau dezghețați ușor dacă sunt înghețate.* Tortul înghețat poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat acoperit și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Resturile păstrează—dacă aveți norocul să aveți-acoperite și răcite, timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Monedă Roșie De Bomboane
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)