Tort Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos

Tort Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos
Caise-cireșe cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Prăjituri Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos, Tort Cu Caise Cu Susul În Jos, și Tort de caise cu susul în jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți topping: aduceți 1/3 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați caise și cireșe; acoperiți și lăsați deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3
Scurgeți, rezervând lichid de înmuiere.
4
Turnați untul într-o tigaie rotundă de 9 inci. Aranjați caisele, tăiate cu fața în sus, în tigaie; lingurați cireșele deasupra și presărați cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Stropiți cu lichid înmuiat.
6
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Bateți untul, zahărul, oul și vanilia la viteză medie până când sunt pufoase, răzuind părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza; bateți laptele treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați amestecul de făină; bate până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
10
Coaceți până când un tester de tort introdus în centru iese curat, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe un raft timp de 5 minute. Slăbiți marginile tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
11
Așezați placa peste tigaie; răsturnați cu grijă tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
12
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
13
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista