Tort Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos

Tort Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos
Caise-cireșe cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Prăjituri Cu Caise-Cireșe Cu Susul În Jos, Tort Cu Caise Cu Susul În Jos, și Tort de caise cu susul în jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți topping: aduceți 1/3 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați caise și cireșe; acoperiți și lăsați deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3
Scurgeți, rezervând lichid de înmuiere.
4
Turnați untul într-o tigaie rotundă de 9 inci. Aranjați caisele, tăiate cu fața în sus, în tigaie; lingurați cireșele deasupra și presărați cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Stropiți cu lichid înmuiat.
6
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Bateți untul, zahărul, oul și vanilia la viteză medie până când sunt pufoase, răzuind părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza; bateți laptele treptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Adăugați amestecul de făină; bate până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți până când un tester de tort introdus în centru iese curat, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe un raft timp de 5 minute. Slăbiți marginile tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
11
Așezați placa peste tigaie; răsturnați cu grijă tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista