Topirea nachos cu gammon mărunțit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să topiți nachos cu gammon mărunțit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. 85 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de cip tortilla, șuncă, guacamole și smântână acrită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Nachos De Vită Mărunțit, Nachos De Vită Mărunțit, și Nachos Mexican De Vită Mărunțită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Goliți chipsurile într-un vas mare rezistent la cuptor și împrăștiați peste șuncă sau gammon. Lingurați peste salsa și coaceți timp de 5 minute.
Presărați cu cheddar, apoi reveniți la cuptor pentru încă 5 minute. Se acoperă cu jalapeos și se servește cu guacamole și smântână acrită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Nachos în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.