Ton Sud-Vestic Cu O Salată De Vară La Grătar

Tonul sud-vestic cu o salată de vară la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână dovlecei, oțet balsamic, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Vară Din Sud-Vest, Salata de ton / Mac de vară a tatălui, și Salată De Ton De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar cu gaz la mediu sau pregătiți un foc mediu de cărbune fierbinte. Într-un castron mic, amestecați jumătate din usturoi, 2 lingurițe. din uleiul de măsline, chimenul, sucul de lămâie, 1/2 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și un vârf mare de cayenne.
Întindeți o cantitate egală de frecare pe ambele părți ale tonului și lăsați-l să stea 5 minute. Tăiați capetele fiecărui dovleac și tăiați longitudinal în felii groase de 1/2 inch. Miez și sămânță ardeii roșii și tăiați fiecare în 4 bucăți. Strângeți dovleceii și ardeii roșii într-un castron.
Stropiți cu restul de 3 Tbs. uleiul de măsline și se presară generos cu sare și piper și un alt vârf mare de cayenne. Aruncați pentru a acoperi uniform. Puneți fripturile de ton pe cea mai fierbinte parte a grătarului și ventilați ardeii și dovleceii în jurul lor. Întorcând legumele ocazional, grătiți tonul 3 minute pe fiecare parte pentru mediu rar sau până când este gătit până la coacerea care vă place.
Transferați tonul pe o farfurie curată și cortați liber cu folie. Continuați să grătați și să întoarceți legumele până când sunt doar fragede, încă 2 până la 4 minute și transferați pe o tăietură. Răzuiește pielea de ardei cu un cuțit, dacă vrei. Tăiați gros legumele și puneți-le înapoi în același castron în care au fost aruncate.
Presărați oțetul balsamic, jumătate de coriandru și usturoiul rămas peste legume și aruncați pentru a acoperi uniform. Gust pentru sare și piper.
Tăiați fripturile de ton în patru porții.
34, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
12, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.