Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul cu sos de cremă de ghimbir-ciuperci. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $ 8.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 608 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de piper măcinat, coriandru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ton prăjit cu sos de cremă de ghimbir-Shiitake, Ton (sau pește sau pui) cu sos de cremă Shiitake de ghimbir, și Ton cu crustă de susan cu cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.