Nu puteți avea niciodată prea multe rețete coreene, așa că încercați tofu fiert coreean. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.26 pe portie. O porție conține 408 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Tofu Saut De Inspirație Coreeană, Cartofi Fierți Coreeni, și Tocană De Tofu Moale Picantă Coreeană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare și așezați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
2
Puneți o cratiță umplută cu cartofi deasupra prosoapelor de hârtie; lăsați să stea 20 de minute pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb Perlat
3
Tăiați tofu transversal în 12 felii; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Combinați 1/4 cană de bulion de legume, 2 lingurițe de ulei, sos de soia și următoarele 5 ingrediente într - un vas de copt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Așezați feliile de tofu în vasul de copt, întorcându-le pentru a acoperi. Acoperiți și marinați în frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Descoperiți tofu și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când marinada este aproape absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți tofu din vasul de copt; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion de legume în vasul de copt; amestecați, răzuind vasul pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Se toarnă peste tofu și se presară coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
11
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.