Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețete în cutia de rețete, tocană rapidă de vită ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 291 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână legume, conserve de roșii, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Tocană rapidă de vită cu piure de conopidă, Tocană rapidă de vită în boluri de pâine, și Tocană rapidă de vită cu ciuperci și fasole albă.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii și apa într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare până aproape fraged, aproximativ 7-9 minute. Puneți deoparte (nu scurgeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
2
Într-un 3-qt. vas sigur pentru cuptorul cu microunde, gătiți carnea de vită și ceapa pe mediu până când carnea de vită se rumeneste, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
3
Adăugați cartofii și ingredientele rămase. Acoperiți și cuptorul cu microunde pe mediu timp de 12 minute sau până când cartofii sunt fragede și legumele sunt încălzite.
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Colecția Yalumba Samuel ' s Shiraz cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este abordabil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.