Tocană Proaspătă De Fasole

Tocană Proaspătă De Fasole
Tocanita proaspata de fasole ar putea fi doar supa pe care o cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 185 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole mai mare, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Tocană proaspătă de fasole și porumb cu ulei de Paprikan, 1-2-3 paste proaspete cu sos de coajă, și Fructe proaspete în coajă de Tortilla coaptă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și chile și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fasolea proaspătă de afine, pachetul de condimente și apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Aruncați pachetul de condimente și condimentați tocanita cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De AfineFasole De Afine
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
4
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați sare și fasolea romano și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scurgeți fasolea și păstrați-o caldă. Chiar înainte de servire, amestecați fasolea romano în tocană proaspătă de fasole de afine. Se condimentează cu sare și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate46
Revista