Tocană picantă de miel cu curmale, mentă și pătrunjel Gremolata

Tocană picantă de miel cu curmale, mentă și pătrunjel Gremolata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană picantă de miel cu curmale, mentă și pătrunjel Gremolatan. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.76 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 607 calorii. Dacă aveți la îndemână sare și piper, mentă, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Nucă De Caramel Cu Curmale De Ciocolată (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegană) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, Morcovi prăjiți cu mentă și pătrunjel Gremolata, și Cotlet De Miel Cu Gremolata De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mare și adăugați uleiul de măsline. Sareți și piperați mielul și căutați până se rumenesc pe toate părțile. Fac asta în 2 loturi pentru a da camerei Mielului să se prăjească și să nu se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa și țelina și sotati până se rumenesc, răzuind orice bucăți maro de pe fundul oalei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați usturoiul, cardamomul, coriandrul și chile și saut încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
5
Adăugați pasta de roșii și continuați să gătiți, amestecând continuu, până când pasta s-a transformat într-un maro profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
6
Adăugați saramură de măsline și gătiți până se reduce la jumătate. Puneți carnea în oală și adăugați roșiile, bulionul, caisele uscate și coaja de lămâie. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți, acoperit, timp de 1 oră și jumătate, sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați măslinele în ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
8
Faceți gremolata combinând toate ingredientele împreună. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1
Se toarnă cous cous într-o farfurie goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Se toarnă tocană deasupra, nu se amestecă și se acoperă cu folie de aluminiu. Cous cous trebuie gătit după cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Serviți tocană acoperită cu o grămadă sănătoasă de gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista