Tocană de vită a mamei

Tocană de vită a mamei
Tocanita de vită a mamei durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 240 de calorii, 17 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal la preț foarte rezonabil. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Cu un scor de 84%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tocană de vită cu burgundă a mamei, tocană de vită la gătirea lentă a mamei și tocană de vită la gătirea lentă a mamei.

Instrucțiuni

1
Puneți oase de supă și apă într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă. Aduceți încet la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Catei De Usturoi, Tocati, OptionalCatei De Usturoi, Tocati, Optional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Pune oasele de vită deoparte până când se răcesc suficient pentru a fi manipulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
3
Scoateți carnea de pe oase; aruncați oasele și întoarceți carnea în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Adăugați cartofii, morcovii, ceapa, orzul, roșiile, sare, piper, usturoi și frunza de dafin, dacă doriți. Acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când legumele și orzul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Combina amidonul de porumb si apa rece pana se omogenizeaza; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate79
Revista