Tocană De Pește Mexicană
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Friptura de pește mexicană ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 416 calorii. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de roșii conservate, porumb pe știulete, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tocană de pește mexicană cu Tilapian și Quinoa, Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), și Pește Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un vas puțin adânc și condimentați cu sare și piper.
Adăugați sucul de lămâie și aruncați; deoparte.
Puneți cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și condimentați cu sare. Aduceți la fierbere; adăugați porumbul și gătiți, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați toate, cu excepția a 1/3 cană de ceapă tocată în tigaie împreună cu cimbru și gătiți până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul, pudra de chile și jumătate din cilantro și gătiți, amestecând, 2 minute.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, până se reduce ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați cartofii, porumbul și apa de gătit rezervată.
Adăugați peștele și marinada de var în tigaie și fierbeți, lingând sosul peste pește, Până la fiert, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper. Împărțiți tocanul între boluri și acoperiți cu ceapa rămasă și cilantro.
Se servește cu pene de var.
Grăsime 10 g (saturată 2 g)
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa