Tocană De Pește Ligurian

Tocană De Pește Ligurian
Tocanita de pește Ligurian necesită aproximativ 1 oră și 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 734 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână vin, pâine rustică, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Buridda Liguriană (Tocană De Pește Italiană), Tocană De Fructe De Mare Din Liguria, și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tocană: într-o oală de 6 litri, cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
TocanăTocană
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați morcovul, ceapa și usturoiul. Condimentează cu sare și gătește, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 până la 8 minute. Întoarceți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
3
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile, apa și fulgii de ardei roșu. Reduceți căldura și aduceți amestecul la foc mic. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 18 până la 20 de minute. Condimentează peștele cu sare și adaugă în tocană. Gatiti, amestecand ocazional, pana la fiert, aproximativ 5 pana la 8 minute. Condimentați tocanita cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
LegumeLegume
TomateTomate
ApăApă
PeștePește
SareSare
TocanăTocană
5
Pentru Crostini: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 12 minute. Se răcește timp de 2 minute. Frecați toasturile calde cu partea tăiată a usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți tocanita în boluri de servire și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
9
Stropiți cu ulei de măsline și presărați deasupra câțiva fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
10
Se servește cu crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista