Friptura de miel de la ' Compoted este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 811 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,89 USD pe porție. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin de port Rubin, coajă de lămâie, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană de ciuperci din ' înăbușită, Miel înăbușit în lapte de cocos, și Tocană De Miel.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Între timp, condimentați carnea de miel cu sare și piper, praf cu făină, puneți-o în tigaia fierbinte și căutați pe toate părțile până se rumenesc frumos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Dacă uleiul este ars, atunci trebuie să clătiți tigaia și să adăugați mai mult ulei; dacă este doar maro, atunci este perfect pentru următoarea fază de preparare. Apoi, adăugați untul în tigaie, lăsați-l să se topească, apoi adăugați morcovii, ceapa, țelina și ierburile. Saut acest amestec până când legumele încep să se rumenească, apoi întoarceți mielul ars rezervat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați vinul de port, dați la fiert și adăugați imediat bulionul de vită, roșiile, napii, păstârnacul și frunza de dafin. Aduceți tocanita la fierbere, reduceți focul la minim și lăsați-o să fiarbă cel puțin 90 de minute sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Port
Grăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Nap
Mazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
4
Se ia de pe foc, se pescuiește frunza de dafin și se amestecă strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Struguri
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Distribuiți uniform tocanita printre bolurile de servire, garnisiți cu pătrunjelul și coaja de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat