Antelope Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 592 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară generoasă, făină, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană de vară indiană: dovlecei de Butternut, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană De Kafta (Tocană De Chiftele Din Orientul Mijlociu).
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, adăugați făina și condimentați cu 1 linguriță de sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați antilopa și aruncați pentru a acoperi bine. Topiți 3 linguri de unt într-un vas de fund greu la foc mediu-mare și adăugați antilopa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Sotati antilopa pana se rumeneste, amestecand pe tot parcursul procesului de gatit. După rumenire, degresați cu 4 căni de port sau vin roșu, apoi adăugați ciorba, cimbru, usturoi, frunze de dafin, rozmarin și cartofi. Reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Semințe De Leuștean Pudră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Port
4
În tigaie separată, la foc mediu, adăugați untul rămas, ceapa, morcovii și țelina și gătiți, amestecând, timp de 5 până la 6 minute. Degajează tigaia cu restul de 1 cană de vin, apoi adaugă pasta de roșii și gătește 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul de legume în amestecul de carne și se fierbe încă 40 până la 50 de minute, în funcție de grosimea tocanului. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Transferați tocanul într-un vas de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă