Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere
Guy Cooks With Kids: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă face 4 porții cu 1039 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, Guy gătește cu copii: piept de pui cu mere de afine Mikaela, și Guy gătește cu copii: pastele lui E. J. și Guy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare în unt timp de 1 până la 2 minute, apoi adaugă merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați salvie, cimbru, usturoi, zahăr brun, sare, piper și suc de mere, apoi stoarceți jumătatea de lămâie în amestec. Gatiti si amestecati usor pana cand sucul de mere este redus si ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați spanacul în amestec, acoperiți tigaia și gătiți până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Nu vrei să gătești prea mult spanacul, doar ofilește-l. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Presărați carnea de porc cu sare și piper și, cu clești, așezați coapsele în untul fierbinte. Rumeniți bine carnea de porc pe toate părțile, 7 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Acoperiți carnea de porc cu frunzele de salvie, cimbru (aveți grijă, deoarece cimbrul ar putea crăpa) și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Se adaugă restul de 1 lingură de unt și se introduce la cuptor. Gatiti carnea de porc 20-30 de minute, dar asigurati-va ca nu gatiti prea mult. Temperatura internă ar trebui să citească 160 de grade F pe un termometru pentru carne. (Dacă sunteți îngrijorat de gătit excesiv, întoarceți cuptorul la cald în timp ce terminați restul vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu puțină folie și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți frunzele întregi din tigaia sote.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Pentru sos: în tigaie ați rumenit carnea de porc, topiți untul la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Presărați făina în sucurile de tigaie fierbinte și bateți împreună pentru a face un roux. Continuați să bateți și să gătiți rouxul până devine maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
13
Bateți cidrul de mere și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
14
Se toarnă bulion de pui și se fierbe amestecul până când sosul este gros, 5 până la 7 minute, în funcție de grosimea dorită. Strângeți jumătatea de lămâie în amestec. Gust pentru condimente (sare, piper, etc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Presărați frunzele de tarhon rupte. Finalizați amestecând în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
16
Pentru a servi: împărțiți sote de ceapă-măr în 4 farfurii. Feliați carnea de porc și împărțiți-o peste sote de ceapă-măr. Acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
17
Se ornează cu niște cimbru și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Se servește cu cous cous și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe