Tigaie de pui și legume

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul și legumele cu tigaie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 967 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fasole, cremă condensată de supă de țelină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Skillet Chicken' n ' Veggies, Pui și legume de grădină quinoa Skillet, și Skillet legume de vară cu Gnocchi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Pui maro, câteva bucăți la un moment dat; se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Aruncați toate, cu excepția a 2 lingurițe de picături.
Se sotează ceapa în picături până se înmoaie.
Adăugați supa, sosul Worcestershire, sarea și oregano; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați puiul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute.
Adăugați dovlecelul și fasolea verde; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.