Terină de somon și scoici cu salată Friscrime

Terină de somon și scoici cu salată Friscrime
Pregătiți prazul și bulionul pentru terină

Instrucțiuni

1
Aduceți vinul și apa la fiert într-o cratiță de 2 litri cu praz feliat, ceapă, morcov, crenguțe de coriandru, 1 lingură de ghimbir, 1/2 linguriță semințe de coriandru zdrobite, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper alb, apoi fierbeți, parțial acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Se toarnă bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. (Veți avea 1 până la 1 1/2 căni de bulion.) Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți bulionul până la rece, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
În timp ce bulionul fierbe, tăiați 1 parte a fiecărui praz pe lungime, tăind doar în centru și îndepărtați straturile. Clătiți straturile în apă caldă pentru a îndepărta orice nisip, apoi gătiți într-o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Transferați cu clești într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi întindeți straturile plate pe prosoape de hârtie și uscați-le.
6
Face terină
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Tigaie cu ulei ușor, apoi aliniați partea inferioară și laturile lungi ale tigaiei drapând o parte din Praz transversal peste partea inferioară și în sus a tigaiei, permițând cel puțin 1 inch de praz să atârne peste fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați somonul în cuburi de 1 inch, apoi cântăriți la scară (dacă utilizați) cu suficiente scoici (aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
pentru a totaliza 1/2 lb și puneți deoparte împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
4
Pur aproximativ 1/2 lb scoici rămase (aproximativ 1
5
cu 1 lingură de albus de ou, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper alb într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
6
Adăugați 1/2 cană de bulion răcit și amestecați bine. Cu motorul pornit, adăugați 3 linguri de ulei într-un flux lent până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Transferați scallop pur aproxume pe terina căptușită cu o spatulă de cauciuc și o suprafață netedă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Se amestecă împreună frunzele de coriandru tocate, 1/8 linguriță de sare și lingura rămasă de ghimbir și 1/2 linguriță de semințe de coriandru zdrobite într-un castron mic, apoi se presară uniform peste scallop pur aproxoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Amestec pur de somon și scoici cu lingură rămasă de albus de ou, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper alb în procesor până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Adăugați 1/2 cană de bulion răcit și amestecați bine. Cu motorul pornit, adăugați 3 linguri de ulei rămase într-un flux lent până se încorporează. Lingura de somon pur și uniform peste amestecul de plante pentru a umple terina, apoi partea superioară netedă. Îndoiți prazul peste pur și simplu pentru a acoperi, completând orice pete goale cu bucăți suplimentare de praz rămas. Acoperiți suprafața terinei cu o bucată unsă de hârtie de ceară sau pergament (partea unsă în jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Puneți tigaia într-o tigaie mai mare și coaceți într-o baie cu apă fierbinte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
12
până când terina este doar gătită (terina va fi fermă la atingere și se va separa ușor de părțile laterale ale tigaiei), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
13
Lăsați Terrina să stea în tigaie pe un raft cu cel puțin 15 minute înainte de a o desface.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Faceți salată în timp ce Terrina stă
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Pentru a servi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
AndiveAndive
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Notele bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Fleur De SelFleur De Sel
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1
* Prazul pentru căptușeala terinei poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit, straturi înfășurate în prosoape de hârtie, într-o pungă de plastic sigilată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2
* Terrina poate fi asamblată, dar nu gătită, cu 3 ore înainte și răcită, acoperită
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
* Terrina poate fi gătită cu 1 zi înainte dacă se servește la temperatura camerei. Se răcește în tigaie, neacoperit, apoi se mulează și se răcește, acoperit cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire (aceasta va dura aproximativ 1 oră)
4
* Vinaigreta poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. Salata verde poate fi preparată cu 6 ore înainte și răcită separat în pungi de plastic sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
· Vinaigrette can be made 6 hours ahead and chilled, covered. Salad greens can be prepared 6 hours ahead and chilled separately in sealed plastic bags.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista