Rețeta Tempura creveți de nucă de cocos ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 11 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, creveți, amestec de aluat de fructe de mare tempura și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ebi (creveți) tempura, Tempura De Creveți, și Creveți Tempura Bento pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă ulei în friteuză, tigaie mare și grea sau cratiță, umplând nu mai mult de 1/3 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Se încălzește la foc mediu la 191°. se amestecă aluatul
3
Se amestecă, ghimbirul și apa într-un castron mediu până se amestecă. (Aluatul va fi ușor cocoloaș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați 1/2 din nucă de cocos pe farfurie mare.Scufundați creveții, câțiva odată, în aluat. Scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Se rulează în nucă de cocos. Adăugați cu grijă creveți, mai multe bucăți la un moment dat, în uleiul fierbinte. Se prăjește 3 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu creveții și aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
7
Adăugați nuca de cocos rămasă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
8
Încălziți marmelada, sucul de portocale și sosul de soia până când marmelada este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.