Tartina de ton de La Tartine Bakery
Tartina de ton de La Tartine Bakery ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $1.04 pe portie. O porție conține 326 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de o combinație de măsline, sare, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Tartine Bakery Deluxe Cookie - Uri Duble De Ciocolată, Gatiti cartea: Tartina de ton, și Tartine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușul, muștarul și oțetul de vin roșu cu un vârf bun de sare. În timp ce bateți energic, stropiți puțin în ulei pentru a forma maioneza.
Se amestecă caperberries în maioneză, apoi se gustă și se condimentează cu sare și un strop de oțet, dacă este necesar.
Întindeți maioneza de caperberry pe pâine până la margini. Puneți tonul pe pâine și acoperiți-l cu un praf de boia.
Serviți sandvișurile cu fața deschisă cu o stoarcere de lămâie.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.